【POSTPONED】"Global Climate Justice and Anthropocene: A Challenge of Political Philosophy"

3月3月 18 2020 14:00 - 18:30

This event was postponed.

Date: March 18, 2020, 14:00-18:30

Venue: Collaboration Room 1, 4th Floor of Building no. 18, the University of Tokyo, Komaba Campus

Language: English (no translation)

Organizer: The Institute for Advanced Global Studies, the University of Tokyo

参加資格:Open to all. Receptions follow.

問い合わせ先:contact@gsi.c.u-tokyo.ac.jp

Programme

1st Session

Speaker: Emma Saraff (the University of Tokyo)